Gastenboek

Het gastenboek is gesloten, maar je kunt me altijd e-mailen: wilmaeras@versatel.nl

In dit kader de reacties die op mijn vorige site schilderijen.web-log.nl gepost zijn:

Geweldig mooie schilderijen, ben zelf erg onder de indruk van de tijger. Als verzamelaar van allerlei zaken die met tijgers te maken hebben moet ik zeggen………GEWELDIG.

Wat een mooie schilderijeb. Prachtig! En vooral de mandala’s zijn heel mooi. Wat voor verftechniek gebruik je daarvoor?

Wat een weelde aan indrukken en hoe fantastisch mooi zijn ze gemaakt!Is dat pastel?petje af Wilma,ik heb nooit zo prachtige dierenmandalas gezien.Ik zal je liefst een opdracht willen geven om mijn kat te vereeuwigen….

U kan heel goed overweg met pastel ( soft vrmoeding) simonpsana kunstschilder 47 jaar) heel mooi!

hoi Wilma,Surfend kom ik jouw site tegen, wat lijkt en vilten geefhet alweer eeuwen geleden dat Ali en ik tekenlessen bij jouw hadden! Wij zijn twee jaar geleden van Capelle naar een boerderij in Brabant verhuisd waar ik een atelier ben begonnen en lessen tekenen,vilten en beeldende vorming geef. Pasteltekenen heb ik nooit meer gedaan terwijl ik dat toch een van de meest aansprekende materialen vond, misschien toch maar weer eens gaan doen. Hoe is het met jou en Ton? Liefs, AnneMarie

Prachtige schilderijen ik heb interesse in een schilderij van onze Dalmaat graag zou ik willen weten wat zo iets gaat kosten

heel erg mooie werken 😛

Heel mooi werk!!!!Geplaatst door: Dremelaar | 18 september 2006 om 11:44 Via Brenda ben ik al meerdere keren naar je site verwezen. Nu eindelijk gekeken. Heel bijzonder wat je allemaal met zoveel liefde maakt. Zeker ook deze mandala’s (een bijzondere wereld voor mij). Ze stralen zoveel kracht en verbondenheid uit. Zeker ook samen met de uitleg die erbij zit. Ik vind het ook leuk je binnenkort te ontmoeten op de beurs.Succes met alles wat je doet,Anneke

Beste Wilma,Vandaag (7-11) je expositie gezien. Om maar met de deur in huis te vallen:Voor hoeveel verkoop je de mandela Japanse tuin met de geisha?Ik hoor graag van je, alvast bedankt.Richard

Hallo, ik ben zojuist getroffen door je prachtige vierluik met de katten. Op deze site heb ik zojuist ook die ontroerende struisvogels, koeien, mus en muizen gezien!Ik vind ze heel mooi. Ik noteer je naam op mijn verlanglijstje … voor als iemand (of ikzelf) mij iets moois cadeau wil doen.

ik werk in gerard goosen flat(thuiszorg) en ik loop dus langs jou mandela’s en ze zijn schitterend voor al de boeda ben ik echt weg van en de tijger en de dolfijnen ik ben zeer benieuwd of ze ook te koop zijn en als ze te koop zijn voor hoeveel je ze dan verkooptwant het is liefde op het eerste gezicht ik sta er steeds even bij stil en als ik er naar kijkt voel ik een rust over me heen komen prachtig gewoongroetjes van yvon

U heeft jaren geleden tekeningen gemaakt van 2 van onze poezen, die nog steeds in onze woonkamer hangen ( Oosterse korthaar en een wildkleurabbessijn) en wij vinden ze nog steeds erg mooi. Het is leuk om naar uw site te kijken en als er mensen zijn, die belangstelling tonen kunnen wij die naar uw site verwijzen. Groeten aan Ton.

Hoi Wilma,leuke weblog hoor eindelijk!kan ik ook mensen doorsteuren naar je als ze jou werk bij ons aan muur zien hangen.Groetjes tamara

wij vinden dat u heel mooi schilderd , mag ik vragen of u ook mij kat kan of willen schilderen .bij voor baat dank . 🙂 😀

Heel leuk om op internet deze schilderijen te kunnen bekijken we vinden ze heel mooi. vooral Jeroen houd van landschapsschilderijen.groetjes Anne en Jeroen

Hoi mam, leuke web-log heeft daan mooi voor je gemaakt

79 gedachten over “Gastenboek

 1. Hoi,
  Gefeliciteerd met je nieuwe web-log!
  Ik hoop dat je bezoekers er veel plezier van zullen hebben.
  Liefs Brenda

 2. Hoi,
  Supertof, je nieuwe weblog. Ziet er mooi uit allemaal. Hoop dat je er veel reacties op krijgt. Succes ermee.

  Groetjes Sandra

 3. Hoi Wilma gefeliciteerd met je mooie web log.
  En veel succes met ‘t les geven.’T ziet er prachtig uit.
  groetjes Jeanne.

 4. Hallo Wilma,

  Gefeliciteerd met deze professionele site.
  Hier moet je wel veel reacties op krijgen en cursisten natuurlijk.

  Groetjes Agaath.

 5. Iedereen heel erg bedankt voor de leuke reacties!
  We blijven er aan werken,dus hoop ik dat jullie mijn web-log nog vaker zullen bezoeken.

 6. Hoi Wilma, hardstikke mooi en en ook leuk, weblog is prachtig vormgegeven,
  Ben benieuwd naar de cursus

 7. Hoi Wilma,

  WIj hebben je nieuwe weblog met veel plezier bekeken. Het ziet er gelikt uit. Dit moet heel veel werk geweest zijn, maar het resultaat is geweldig.
  Veel succes en tot ziens op de cursus.

  Elly en Andries Hoek

 8. Lieve Wilma, Ik hoef je eigenlijk niet te vertellen dat ik je schilderijen en mandela’s heel mooi vind. Ik heb ze allemaal op foto’s, kaarten enz. dat weet je. Zelfs heb ik een kalender gemaakt en bekijk ze daardoor bijna iedere dag en denk dan “dat is mijn dochter, die dat allemaal presteert” Onnodig te zeggen dat ik daar trot op ben. Nu kan ik dus ook op deze site je laatste werken bekijken. PRACHTIG hoor, en wens je dan ook nog veel succes daarmee. Liefs van je moeder!

  Geplaatst op 18 Aug. 2008

 9. Hoi Wilma
  Wat een geweldig mooie site. Daar kun je trots op zijn en zeker de mensen die je hebben geholpen dit tot stand te brengen.Ik heb weer genoten van je bijzonder mooie tekeningen.Veel succes met het geven van de cursussen! Groetjes Martha Hofman.

 10. Mooie site!
  Wat ben jij veelzijdig in je schilderijen, mandela’s enz.
  Alles is even divers en onvoorpelbaar!
  Doorgaan zo!

 11. Lieve Wilma,
  Eindelijk je nieuwe website bezocht! Heel erg mooi wat je hier allemaal laat zien. Ik wens je heel veel succes bij de cursussen die je gaat geven. Je deelnemers zullen gaan ontdekken dat ze bij jou op de goede plek zitten.

  Zonnige groet, Anneke

 12. Hallo Wilma,

  Net terug van vakantie en ik bezoek je nieuwe website. Wat geweldig mooi ook complimenten voor je kids die dit gemaakt hebben met en voor jou.Gefeliciteerd! Ja, je weet ik ben onder de indruk van je schilderijen en mandala’s,vooral met de dieren. Je cursus zit vol helaas, maar ik start met jouw tip: inkleuren. Een lieve groet van Anneke K.

 13. Hallo Wilma,

  Net terug van vakantie en jouw website bezocht. Wat een prachtige website! Gefeliciteerd. Uiteraard ook de complimenten voor je kids die dit met en voor jou gemaakt hebben. Een mooi overzicht van je ouevre. Ik ben onder de indruk, vooral van je mandala’s met dieren. Jammer dat je cursus vol zit. Volgende keer een plek voor mij! Een lieve groet van Anneke K.

 14. Wilma, ik zag zojuist je vierseizoenen mandela’s.Die wil ik wel als kaart hebben, of mischien zitten ze in een boekje.Ik weet niet of je die in voorraad heb, anders zou je ze Zaterdagavond voor me mee kunnen brengen. Ik heb de hele site weer eens bekeken, mooi hoor!

 15. Hallo Wilma!

  Wat een schitterende website!!! Heel compleet!
  Wat leuk dat onze kerstmandela’s er ook al op staan. Het was een zeer geslaagde workshop!
  Alvast heel fijne en gezellige feestdagen!
  Groetjes! Angèle

 16. Heb de mandala’s bekeken enkele waren krachtig en goed van compositie. Wel is de beschrijving bij de sterrenbeelden wat onduidelijk en algemeen. Ook ontbreekt 1 sterrenbeeld geheel nl. tweelingen horende bij het element lucht. Misschien is deze schoonheidsfout nog aanpasbaar?
  Hartelijke groet Bets

 17. Hallo Wilma.
  Je Appel – mandala heeft een ereplaats in de huiskamer
  en is onze trots. Staat heel mooi.
  Bedankt
  Pieter A.

 18. Hallo,

  Graag zou ik eens naar een expositie van u komen kijken. Wanneer is de eerstvolgende? Ik ben op zoek naar een mandala met vanuit het midden wegvliegende vogels. Ooit heb ik een afbeelding daarvan in een boekje zien staan, maar ik weet niet meer van wie of waar. Ik zou graag zo’n mandala aan de muur van mijn slaapkamer hangen.

  Vriendelijke groeten,

  Pamela de Gelder

 19. Hallo Pamela,Bedankt voor je reactie.Op mijn site kan je vinden wanneer en waar mijn exposities zijn. De eerst volgende is 29 maart in het GeerardGoosenhuis in Ommoord (Rotterdam).Op mijn web-log onder mandalatekeningen staat een tekening in zwart-wit met vliegende vogels vanuit het midden.
  vr,groet Wilma

 20. ik ben lenaers kelly en ik vind mandalas keileuk en keitof ik ben er zot op als ik bij mijn tante of bij mijn lief op de computer ga spelen dan print ik altijd mandalas af ik heb nog een leuk idee als onderwerp voor de mandalas de natuur of liefde vriendschap je kunt de mandalas niet alleen op de computer vindenj je kunt ze ook zelf malen

 21. Hallo Wilma,

  Wat een mooie mandala’s. Ik ben vooral geinteresseerd in de olifant (voor onze babykamer). Wat is hiervan de prijs? Of heeft u hier kaarten van en wat zijn daar de afmetingen van?

  Mvg,
  Wendy

 22. Halo Wilma,
  Wat een mooie mandela’s en schilderijen maak jij! Allemaal prachtige werken! Had van een vriendin jouw site doorgekregen, omdat ik vorige week een mandelaworkshop gevolgd heb hier in Brabant.
  Heb erg genoten van die dag, maar als ik jouw werken zie, dan heb ik direct zin om er ook mee te gaan beginnen.
  Jammer dat je niet hier in de buurt lesgeeft!
  Succes verder!
  groetjes,
  Marian

 23. Hallo, 13.06.2009.

  Ik ben altijd mandala’s mooi gevonden, maar deze zijn buitengewoon prachtig. Ik kom tot rust als ik jouw mandala’s bewonderd.
  Kom je ook eens in België? Zoja, dan kom ik zekers af om jouw werken van dicht te bewonderen.

  Lieve groetjes Ingrid

 24. wat een prachtige mandala’s,,,ik ben zelf net bezig en wil het ook graag verder leren.

  groetjes Lies.

 25. Je hebt de laatste tijd weer veel nieuwe mandala’s gemaakt. Je website is aardig uitgebreid en ziet er leuk en overzichtelijk uit.
  groetjes en tot ziens
  Andries en Elly Hoek

 26. Hallo Wilma,
  Ik zou graag weten wat je prachtige kaarten kosten. Zou je dat aan me kunnen doorgeven?
  Hartelijke groeten,
  Gerda

 27. Hallo Gerda, als je kijkt bij mandalakaarten en je kijkt bij ,,klik hier” dan zie je hoe duur ze zijn en hoe je ze kan bestellen.Vriendelijke groet Wilma

 28. Mooi werk Wilma!! Vooral de mandala: element Aarde (geschilderd op canvas), sprak mij erg aan.
  Vriendelijke groet: Gerard (redactie mandalavereniging)

 29. Hoi Wilma. Op zoek naar iets anders kwam ik op je web-log terecht.
  Wat maak je mooie dingen!
  Ik heb genoten van mijn bezoek hier.

  Groetjes!

 30. Hallo Wilma,
  Hartelijk dank dat een ieder mee kan genieten van je prachtige mandalatekeningen en mandalaschilderijen.
  Ik vind het heel bijzonder hoe jij de natuur zo mooi kan weergegeven in een mandala.
  Ben zelf na meer dan een jaar stilstand weer begonnen met mandala’s te tekenen.
  Dit keer met coloursoft kleurpotloden, voorheen met acrylverf.
  Door jou mandala’s word ik geprikkeld om ook meer met de natuurelementen te gaan werken.
  Ik ga gewoon aan de slag.

  Nogmaals hartelijk dank, ik kom nog eens kijken op je site, helaas zijn de tentoonstellingen voor mij te ver weg om te bezoeken.
  Heel veel succes en zonnige groet, Gerda.

 31. Dag Wilma,
  Wat een verrassing om op een maandagochtend op jouw site terecht te komen.
  Wat een schitterende mandala’s; ik ben er stil van geworden. Je merkt jouw liefde voor alles wat leeft! Prachtig, vooral dat ijsbeertje, ach en nog veel meer.
  Vriendelijke groet, Riny

 32. Hallo Wilma,

  Wat heb je een prachtige tekeningen gemaakt. Petje af!
  Ikzelf maak ook tekeningen, ik ben pas weer gestart met een nieuwe cursus voor het 4e jaar alweer.
  Maar als ik die van jou zie: gewoon weg kunstig.
  Veel succes verder!

  Mandy

 33. Hallo Wilma,

  Ja, jij kunt iemand iemand inspireren. Je hebt wel mooie exemplaren, chapeau! Ik ben al ook een poosje mee bezig en ik merk dat het zich verder ontwikkelt. Momenteel ben ik bezig met een mandala die een elfje met bloemen laat zien.En ik ben bij een Limburgse kunstenares in de leer voor de verfijning van mijn technieken te leren. Ik merk al nu na een paar lessen dat het zich meer begint te uiten. Kortom, wat jij maakt is wel heel erg mooi en zeer zeker inspirerend.
  Zit je ook op facebook?

  groetjes Marjo Steijns uit Voerendaal

 34. Beste Wilma,

  Ik vroeg me af of je je werk ook verkoopt?
  Ik heb namelijk je tekening van de pauw gezien en die zou ik dolgraag in mijn huiskamer hebben om elke dag naar te kijken!
  Indien je je werk ook verkoopt, hoeveel wil je er dan voor ontvangen?

  Mvg. Maartje

 35. geweldig!!!! ik denk al 15 jaar na over mijn 1e tatouage haha..en ik wil hem persee met verschillende gelukssymbolen erin en zit beetje te zoeken en kom ineens op jou pagina!!
  en ik zie die afbeelding met die symbolen en die handen!! geweldig!! dat is zo goed als waar ik al jaren naar zoek..alleen wil ik er nog ietsjes andere symbolen in verwerken,zoals een boedha ,een duif,een kruis…maar dit is een heel groot begin voor me haha..dus ik denk dat die getekende handen en alles eromheen voor 80 % met wat kleine aanpassingen mijn tatou gaat worden!! bedanktttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!

 36. Hallo Tamara,
  Ik ben heel benieuwd hoe je tatouage wordt.Ik zou het leuk vinden als je mij misschien een foto kan mailen als hij klaar is.
  Groetjes Wilma

 37. Dag Wilma,
  ademloos heb ik je mandala’s bekeken. Wat een detail, wat een prachtige tekeningen! Je bent een enorme inspiratie voor me. De vier jaargetijden ga ik zéker een keer proberen met die enorm ingewikkelde lemminscaat. Dankjewel!

 38. DAG WILMA,
  IK KREEG VAN EEN HEEL GOEDE KENNIS VAN MIJ JOUW WEBSITE DOORGESTUURD, WAT EEN PRACHTIGE MANDALA’S STUK VOOR STUK ZIJN HET JUWEELTJES. ZELF HEB IK NOG NOOIT EEN MANDALA GEMAAKT IK ZOU BEST EENS EEN WORKSHOP MEE WILLEN MAKEN ALS JE EEN BEETJE IN DE BUURT WOONT. MIJN DOMICILIE IS EMMEN. IK GA WEL MET MIJN KENNIS EEN MANDALA MAKEN, HIJ IS DAAR OOK HEEL GOED IN. DAT GAAT OP DE PC WANT HET IS BRABANT-DRENTHE. IK BEN BENIEUWD OF HET LUKT. IK WENS JE VERDER VEEL SUCCES MET DE MANDALA’S MISSCHIEN TOT OP EEN WORKSHOP.
  GROETJES, MASHA

 39. Hallo Wilma,

  dank je voor de mooie inspiratie. Mijn dochtertje van 8 jaar kan zich op school maar niet concentreren en heeft het erg druk in haar hoofd. Krijgt geen werkjes af en school vindt het(haar) maar lastig allemaal. Door haar naar meditatie muziek te laten luisteren wordt ze al wat rustiger en gisteren hebben we samen onder het genot van een rustige aardetonen een mandala gekleurd. Ze is EEN UUR geconcentreerd bezig geweest! Dat moeten ze op school ook eens doen…

  Wij gaan er zeker mee verder.
  Weet jij of er in de buurt van valkenswaard/eindhoven ook tekencursussen voor kinderen worden gegeven?

  Groetjes Karin Verhagen

 40. Hoi Wilma,

  Ik ben de mooie tekening van jou van kat Buzzer van Daniël en Brenda nooit vergeten. Erg mooi en levensecht. Nu hoorde ik dat je ook een weblog hebt; leuk! Wat een mooie en verfijnde mandala’s kun je maken. Ik vind onder andere pauw, roodborstje, appels, ijsvogel, kikker… en nog een boel, die ik niet meer heb kunnen onthouden, erg mooi.
  Leuk om te lezen dat je cursussen en workshops geeft!

  Groetjes, Davina (nichtje Daniël)

 41. Hallo Wilma, ik heb weer met veel plezier naar de mandala’s gekeken. Heb moed verzamelt en wil me graag inschrijven voor de vlgde beginnerscursus.
  Vriendelijke groet,
  Anneke van Zadel
  antjedenotter@gmail.com

 42. Hoi Wilma,
  Wat een mooie website heb je zeg 🙂
  Ik zou graag eens een keer een workshop meevolgen bij je als ik in Nederland op vakantie ben, want het ziet er erg gezellig en inspirerend uit.
  Of doe je ook workshops op lokatie in het buitenland? 😉
  Groetjes Sandra

 43. Hoi Wilma,
  Wat een mooie website zeg!
  Ik zou graag eens een keer een workshop volgen bij je als ik op vakantie ben in Nederland,want het ziet er gezellig en inspirerend uit… of doe je ook workshops op lokatie in het buitenland? 😉
  Groetjes Sandra

 44. Hoi sandra, Leuk dat je reageert op mijn site. Egypte is een beetje ver om een workshop te geven maar als je weer eens hier bent kunnnen we misschien weleens wat regelen.
  Groetjes Wilma

 45. Hallo Wilma,

  Nu eindelijk je nieuwe website bekeken. Het ziet er heel mooi en verzorgd uit.
  Heel veel succes gewenst in alles wat je doet.

  Zonnige groet,
  Anneke

 46. Hallo Wilma,
  Dank je wel voor de leuke Zentangle workshop.
  Erg inspirerend om te doen!
  Hoop dat de sneeuwkristallen workshop ook doorgaat, zag hem hier nog niet op je site staan?

  Groetjes,
  Manuela

 47. Beste Wilma,

  Met interesse je website bekeken.
  Wat zijn je workshop data in het weekend tussen nu en zomer 2014?

  Groet
  Carla

  • Beste Carla,
   De eerst komende workshop is de ‘ijskristal workshop’op maandagavond 16 december. Informatie staat volgende week op de site. Voor volgend jaar zijn er nog geen data bekend van nieuwe workshops.
   Hartelijke groet Wilma

 48. Beste Wilma, nadat we op jouw site de geboortemandala waren tegengekomen, hadden we gelijk de gedachte om hiermee het geboortekaartje voor onze dochter te maken. Na contact met je te hebben opgenomen, reageerde je gelijk enthousiast en heb je het geboortekaartje met onze gewenste tekst, lettertype en kleur helemaal naar tevredenheid gemaakt. De samenwerking was super, en ook snel! Wij hebben ook ontzettend leuke reacties gekregen op het geboortekaartje, heel mooi, creatief en betekenisvol! Al met al willen we je ontzettend bedanken dat wij zo’n mooie geboortekaartje voor onze dochter hebben gekregen, voor ons heel speciaal, en mocht er ooit nog een kindje komen, dan zullen we zeker weer contact opnemen! Hartelijke groet, Cristina, Dave en Aurora

 49. lieve Wilma,
  mede door de gezellige en leerzame workshop bij jou met mijn vriendinnen
  op mijn 65e verjaardag, is die dag onvergetelijk geworden, mede door de mooie handenmandala die wij met elkaar, onder jouw bezielende leiding hebben gemaakt. Ik kan het iedereen aanbevelen om zoiets bij jou te gaan doen!

 50. Beste Wilma
  deze morgen zijn wij naar je mandala’s gaan kijken bij SSKW in Dordrecht
  wij vonden ze heel mooi als wij van de zomer op vakantie gaan
  gaan we er zeker iets mee doen !
  vooral in de natuur gr A en G

 51. Graag wil ik weten of/wanneer er een workshop Zentangle word gegeven.
  Waar in Rotterdam wordt deze workshop gegeven?
  Met vriendelijke groet,
  Ellen

 52. Beste Wilma,
  Graag wil ik weten of er op korte termijn basis Mandala tekenen wordt gehouden? Of beginnersworkshop. En waar de cursus of workshop wordt gehouden.

  Ik hoor het graag van je.

  Hartelijke groet,
  Ria

 53. Ik kan nergens vinden waar je woont, waar je de cursussen houdt, je contactgegevens kan ik zo snel niet vinden en het aanmelden voor een cursus of aanvragen van meer informatie ook niet. Misschien handig om dat te melden in de welkom-pagina? En een knop contact? En onderaan de pagina je gegevens?? Misschien handig 🙂 Nu ben ik al 10 minuten aan het zoeken…

 54. Hai Wilma,

  Lijkt me fijn om eens wat te doen met mandelatekenen,
  geef je nog lessen dit jaar(2014/2015), ik hoor het wel,

  Hartelijke groet,

  Eric-Jan

 55. Hallo Wilma,

  Kort geleden heb ik kennis gemaakt met het fenomeen zentagle. Graag zou ik binnenkort een workshop zentangle volgen. Heb je nog data gepland? Of is een workshop ook mogelijk ‘op aanvraag’?

  Ik hoor het graag!
  Vriendelijke groet,
  Suzanne

 56. Wat ontzettend jammer dat je de cursus basis mandalatekenen alleen op de woensdagmiddag geeft.
  Je maakt prachtige mandala’s, heel mooi. Suc6

 57. Hallo Wilma,

  Ik vroeg me af of je ook kant en klare beschilderde oceandrums verkoopt?
  De oceandrum die je zelf geschilderd hebt is zo mooi!

  Ik hoor het graag.

  Vriendelijke groet,

  Liesbeth

 58. Hallo ik ben Joop B. en ben 70 jaar, bijna 71. Ook ik heb heel veel getekend ,en ook met pastelkrijt veel gedaan ook ben ik nu bezig met acryl verf. Sinds ongeveer een jaar ben ik in opdracht magnetiseur geworden (dat was zo door gekomen) en dat is langere tijd goed gegaan maar nu zit ik helemaal zonder een greintje energie door mijn eigen twijfel. Ik kan nu niet tot tekenen of dergelijke komen. Terwijl ik voor de Maleise veel mandala’s ontworpen heb en ook dat is nu helemaal weg. Na het zien van jou mandala’s wil ik toch alle moed samen rapen en toch weer met mandala’s verder gaan ik vind ze nog steeds mooi en vooral die van jou vanwege de tekeningen die je gebruikt. Heel veel plezier verder en bedankt voor je aandacht voor dit bericht. Het komt allemaal wel goed, hoop ik . Groeten Joop.

 59. Wij, 4 vriendinnen, willen graag een workshop Zentangle doen.
  Wij kunnen alle dagdelen, behalve in het weekend en het liefst in de ochtend. Wij hebben n klein beetje ervaring maar willen meer ideeën/tekens leren. Het hoeft niet speciaal een groepje van ons vieren te zijn. Mocht je in ons interesse hebben dan horen wij dat graag.
  Met vriendelijke groet, Mia

 60. Dag Wilma, je kent mij niet, maar ik wil je bedanken voor de prachtige ansichtkaart met een afbeelding van het mandalaschilderij van de olifant die ik gisteren van Ton mocht ontvangen! Werkelijk een plaatje en de kaart heeft inmiddels een mooi plekje gekregen, groetjes, Marti

 61. Hallo Wilma,

  Graag wil ik via de mail in contact komen met jou als dit mogelijk is.
  Liefdevolle Groet,

  Yvonne

Reacties zijn gesloten.