Kunstmarkt Capelle

De 50ste editie van de Capelse kunstmarkt gaat (eindelijk) door! Dit jaar zal een tent toegevoegd worden waar experts van Kunst & Kitsch ingebrachte kunstwerken zullen taxeren. Ook zal een kunstveiling gehouden worden in dezelfde tent.

Zelf doe ik dit jaar ook weer mee en sta er met wat grote acryl mandala’s op doek en een aantal collages op doek, en natuurlijk met mijn kaartenmolen met mandalakaarten.

Plaats en tijd: Op 10 september 2022

Capelle a/d IJssel Dorpstraat-Kerklaan van 10.30 uur tot 16.30 uur.

Expositie Mandala’s In Trompenburg – November 2021

De hele novembermaand exposeer ik in het entreegebouw van Trompenburg Tuinen met mandala’s geschilderd met acrylverf op schilderdoek. De eerder getekende mandala’s met kleurpotlood zijn als kaart verkrijgbaar.

Trompenburg is een prachtig aangelegde plantentuin met een grote collectie bomen, struiken, vaste planten, bollen en knollen. Nu in het najaar zijn vele struiken en bomen weer getooid in hun herfstkleuren en is een bezoekje aan Trompenburg zeker de moeite waard.

Honingerdijk 86 (beneden) 3062 NX Rotterdam Tel:010-2330166
Met museumjaarkaart en Rotterdampas heb je gratis toegang. Zie voor verdere inlichtingen: www.trompenburg.nl

Volg je eigen innerlijk kompas

De lessen aan groepen stoppen

Na ruim 12 jaar mandalatekencursussen te hebben gegeven heb ik besloten om te stoppen met het les geven aan groepen. Ik heb dat met heel veel plezier gedaan maar ik merkte dat er de laatste tijd ook al voor de coronacrisis, minder interesse was voor het mandalatekenen. Hadden er in de begintijd nog weinig mensen van mandala’s gehoord nu zijn er overal volop mandalakleurboeken te koop en ook zijn er veel YouTube filmpjes over mandala- tekenen of volgen mensen online mandalalessen. Vooral nu in deze tijd is dat een prima vervanging, alhoewel dit natuurlijk een heel andere beleving is dan het volgen van een cursus met medecursisten met persoonlijke begeleiding. Wel wil ik nog de mogelijkheid geven om met twee personen, bijvoorbeeld samen met een vriendin wat lessen te volgen. Ik geef deze in een cursusruimte aan huis.

Agenda

Kunstmarkt Capelle

Op 8 september 2018 sta ik met een kraampje op de kunstmarkt in Capelle a/d IJssel dorpstraat-Kerklaan van 10.30 uur tot 16.30 uur. dscf5941Op deze kunstmarkt sta ik vooral met mandala’s geschilderd met acryl op doek en mandala’s op boomschorsschijven geschilderd.

Agenda

Trompenburgtuinen & Arboretumimg_0846

Vanaf heden 25 april  t/m eind mei 2018 exposeer ik in het entreegebouw van het Arboretum Trompenburg in Rotterdam. Ik exposeer hier met mandala schilderijen en in een vitrinekast een aantal beschilderde boomschijven. Trompenburg is een prachtig aangelegde plantentuin met een grote collectie bomen, struiken, vaste planten, bollen en knollen. Nu in het voorjaar staan vele struiken en bomen in bloei en is zeker een bezoekje waard.
Honingerdijk 86 (beneden), 3062 NX Rotterdam Tel: 010 – 233 01 66
Met museumkaart en rotterdampas heb je gratis toegang. Zie voor verdere inlichtingen: www.trompenburg.nl

 

Mandala schilderen op doek

img_1526Het was misschien in het begin wat onwennig om op een doekje te schilderen i. p.v. met een potlood en kleurpotloden, maar na eerst wat aarzelingen kreeg iedereen al snel de smaak te pakken. Hier onder de prachtige resultaten van deze middag.

img_1533img_1532img_1534

 

 

 

 

Chakra cursus

Afgelopen maand was de laatste les van de eerste 7 bekende chakra’s.
Vrijdagavond 18 januari is er een evaluatie les voor deze groep. Er is hard gewerkt door deze groep want behalve de chakra’s zijn er ook bijpassende symboolkaartjes getekend. In het voorjaar zullen we een begin gaan maken met de andere nieuwe chakra’s, zoals bijvoorbeeld het miltchakra en het thymuschakra.

Hieronder de resultaten van de symboolkaarten gemaakt door cursisten.img_1515img_1514img_1517-3img_1517-2