Gedichtenbundel ‘De geboorte van de perfecte ik!’ nu ook te koop bij Labyrint in Rotterdam.

Sinds zaterdag 1 maart is ons boek ‘De geboorte van de perfecte ik!’ nu ook te koop bij de prachtige winkel Labyrint te Rotterdam (onderdeel van De Groene Passage).Samen met Anouk Dijkstra, schrijfster van het boek presenteerden wij vandaag het boek samen met een maquette in de winkel.
Anouk maakt prachtige teksten en gedichten over schoonheid. Wil je hier meer over lezen kijk dan eens op haar site www.happybeautifulyou.nl.

Wij zijn zeer vereerd en zijn ook dankbaar voor alle medewerking die we van het team van Labyrint hebben gekregen, zodat ons boek een mooie plek heeft gekregen in deze winkel. Om dit heugelijke feit te vieren hebben we in het restaurant nog van een heerlijke gezonde lunch genoten.
www.degroenepassage.nl
labyrint@degroenepassage.nl
Openingstijden: ma 12.00 – 20.00 uur; di t/m vrij 10.00 – 20.00uur;
za 10.00 – 18.00u
tel nummer: 010 – 213 07 52
boekenwinkel Labyrinth

1 gedachte op “Gedichtenbundel ‘De geboorte van de perfecte ik!’ nu ook te koop bij Labyrint in Rotterdam.

  1. Jullie boek heeft een heel mooi plaatsje gekregen in winkel. De maquette staat er ook heel sfeervol bij. De Groene passage is trouwens erg mooi geworden na de verbouwing! Ik was er al een tijdje niet geweest, maar het is echt de moeite van een bezoekje waard. Ik vond het erg gezellig dat ik gisteren met jullie mee mocht:) Anouk, bedankt voor de lekkere lunch!

Reacties zijn gesloten.